Të rejat nga MPJ e Rusisë

Të rejat e Ambasadës


Intervista e Ambasadorit te Rusise ne Shqiperi z. Leonid Abramov Gazetes Shqiptare, 27 nentor 2013
Lexo mё shumё>>>Siria- “The New York Times”(SHBA) publikon artikullin e Presidentit te Federates Ruse V.V.Putinit”Thirrrje per maturi nga Rusia”: “ Situata, qe ekziton sot ne bote, vecanerisht, gjendja ne Siri dhe rreth saj, me nxiti mua tu drejtohem drejteperdrejt qytetareve amerikane dhe personaliteteve te politikes.
Lexo mё shumё>>>Origjinali i tekstit te letres se Ambasadorit te Federates Ruse ne Republiken e Shqiperise, z. Leonid Abramov, redaktorit te pergjithshem te gazetes “Albanian Daily News”, z. Genc Mlloja, i botuar ne gazeten “Albanian Daily News” me 2 mars 2012.
Lexo mё shumё>>>DEKLARATЁ E PRESIDENTIT D.MEDVEDEV lidhur me gjendjen e krijuar rreth sistemit tё mbrojtjes antiraketё (MAR) tё vendeve tё NATO-s nё Europё
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 25.05.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 18.05.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 17.05.2011
Lexo mё shumё>>>Fjala e Ambasadorit te Jashtёzakonshёm dhe Fuqiplotё tё Federatёs Ruse L. G. Abramov nё darkёn solemne tё anetarёve tё shoqatёs sё miqёsisё Rusi-Shqipёri, dega e Tiranёs, pёr nder tё 66-vjetorit tё Fitorеs nё Luftёn e Madhe Patriotike
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 06.05.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 05.05.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 05.05.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 04.05.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 27.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 25.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 21.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 08.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 06.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 05.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 04.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 01.04.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 31.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 30.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 29.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 28.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 25.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 24.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 23.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 17.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 15.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 14.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 11.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 10.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 09.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 08.03.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 22.02.2011
Lexo mё shumё>>>Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Z. Edmond Haxhinasto priti në takim Ambasadorin e Federatës Ruse në Republikën e Shqipërisë, Z. Leonid G. Abramov.

Sot, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Z. Edmond Haxhinasto priti në një takim Ambasadorin e Federatës Ruse në Republikën e Shqipërisë, Z. Leonid G. Abramov. Në fokus të takimit ishte agjenda dypalëshe e marrëdhënieve mes dy vendeve për vitin 2011, si dhe diskutimi për marrëveshjet në proces mes Republikës së Shqipërisë dhe Federatës Ruse. Në këtë kontekst, Ministri Haxhinasto theksoi frymën pozitive të bashkëpunimit dypalësh mes dy vendeve dhe e cilësoi të rëndësishme që kjo frymë bashkëpunimi të reflektohet edhe në bashkëpunimin shqiptaro-rus në kuadrin e organizatave ndërkombëtare si KiE, OSBE, OKB etj.Press-buliteni mё 17.02.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 16.02.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 15.02.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 14.02.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 11.02.2011
Lexo mё shumё>>>Press-buliteni mё 10.02.2011
Lexo mё shumё>>>


Arkivi
Rus flag Alb flag

Presidenti i Rusisë Qeveria e Rusisë MPJ e Rusisë
Tirana, rr. Donika Kastrioti, 2; tel +355-4-225-60-40;
faks: +355-4-225-60-46; e-mail: embrusalbania@mid.ru